Jumaat, 8 Oktober 2010

Jemputan dan iklan untuk dikongsi~

Tit.tit(SMS masuk):

`Slm.Jemputan ke jamuan raya nisa`.Sabtu 9okt.2-5.30pm d balairaya bt.10,Kebun bharu,tpg.Smg khdran adik2 mmeriahkan lh majlis-k.aimi SU Nisa K.Langat`

Buat sahabat-sahabat yang berkelapangan,jom penuhi undangan jemputan hari raya bagi merapatkan ukwah dan menyapa salam pekenalan.Moga ianya menjadi satu titik tolak perjuangan bersama.

Period : Autumn Fair 8 – 10 October 2010

Venue : Mid Valley Exhibition Centre | Kuala Lumpur

Time : 10am – 7pm

Admission : FREE


Satu iklan yang saya ingin kongsi bersama.Adalah berkenaan Hari Pasca siswazah.Mungkin bukan waktunya atau sebagainya,tapi bagi saya,beberapa manfaan boleh kita dapatkan pada hari tersebut.Antaranya:

I) Menilai tahap-tahap keperluan syarikat-syarikat untuk kita membuat perbandingan dengan kelayakan kita sedia ada, dan membolehkan kita menaikkan taraf kelayakan kita.To be An Excellent Muslim.

II) Sebagai satu bahan kajian dan pemerhatian diantara syarikat-syarakat yang sedia ada sebagai pesediaan kita sebagai individu yang bakal mengepalai organisasi tertentu.

III) Peluang-peluang dan susur-susur yang boleh dimasuki dalam syarikat-syarikat besar sebagai lapangan medan dakwah yang lebih mencabar.

Al-Haqirah: Lama tak naik monorel...:)

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...