Selasa, 3 Ogos 2010

Satu lagi penghinaan bersempena 11 Sept


Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha penyayang.

Sekali lagi penghinaan kesucian Islam bakal di cemari pada tarikh 11 Sept.Di gereja di Gainsville, Florida, Amerika Syarikat kini seorang paderi bernama Terry Jones sedang berkempen `Hari Membakar Quran`~Laknatullah padanya~antara 6 petang dan 9 malam pada 11 September 2010 akan datang.

Kempen ini bukan sahaja tidak dihalang oleh pihak berkuasa tempatan dan pemimpin negara tersebut, malah dia telah di temu bual di TV CNN mempromosikan kempennya Nauzubillah...

boleh dilihat~http://edition.cnn.com/2010/US/07/29/florida.burn.quran.day/index.html#fbid=YF9UoM9phfF

Antara petikan dia dalam CNN:

"We believe that Islam is of the devil, that it's causing billions of people to go to hell, it is a deceptive religion, it is a violent religion and that is proven many, many times,"
Pastor Terry Jones told CNN's Rick Sanchez earlier this week.

Berita lanjut boleh melayari http://thelastcrusade.org/tag/pastor-terry-jones/.

T-shirt tertera
“Islam is of the Devil” turut dijual berserta barangan lain.

ketika ini dia sedang berkempen besar-besaran malah penghinaan demi penghinaan sedang di canang, antara petikan ayat dia:

The church launched a YouTube channel to disseminate its messages.

"I mean ask yourself, have you ever really seen a really happy Muslim? As they're on the way to Mecca? As they gather together in the mosque on the floor? Does it look like a real religion of joy?" Jones asks in one of his YouTube posts.

"No, to me it looks like a religion of the devil."

~MOHON SENSITEVITI UMAT ISLAM~


Dia juga meminta orang ramai menghantar dan membawa seberapa banyak naskhah Al-Quran dan di download dari internet bagi membawa seberapa banyak naskhah untuk dibakar.
~hati ini terdetik...Moga Allah membakar dia sebelum hari tersebut~

Dalam kotak ingatan saya,belum pernah perkara penghinaan ini dapat dihentikan pada hari yang dirancang kafir laknatullah.Karikatur demi karikatur Rasulullah di buat melalui media cetak atau pun elektronik belum pernah dapat dihalang hampir 2 bilion umat islam diseluruh dunia.Walaupun berjuta-juta domostrasi dan memorendum di tujukan kepada kedutaan negara yang terbabit,perkara tersebut tetap dilacarkan.Moga-moga kali ini Allah tunjukkan kuasa:

Al-Haqirah:Ya Allah Selamatkan Islam~

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...