Ahad, 11 Oktober 2009

Dengan Senjata...

PROVOKASI!!!...

Assalamualaikum.lama tida menghayun jemari di atas papan kekunci ini.Ternyata kudrat setitik ini tidak mampu mengejar amanah dan tanggungjawab sepenuh masa.Ternyata Malaysia benar-benar ketandusan insan beragama.Mendidik anak-anak membesar bersama nilai-nilai islam.

bermula madrasah ramadhanku tinggalkan sepi tanpa catitan peribadi.tenaga yang tidak seberapa kuabdi berkhidmat pada ilahi.Biar sedikit habuan mendidik di PASTI ISLAM.Tapi kusemat dalam hati...disini mulanya langkah ikhlasku menabur bakti....

PASTIISLAM..http://pastinegeriselangor.blogspot.com/
misi dan visi untuk pembangunan modul insan islam.
tapi ancaman provokasi.PASTI=PAS...kesian anak-anak menjadi mangsa.kesian tenaga pengajar yang banyak menjadi mangsa.Ingat matlamat utama pendidikan.dan pendidikan tidak boleh dipolitikkan.

kemudian kes KUIL Syeksen 19.Angkara Provokasi juga.Hampir mengancam perbalahan bangsa dan kebencian kepada pemimpin.sedangkan syeksen 19 banyaknya kilang dan kawasan lapang.Mejoriti penduduk dikira sebagai memenuhi keluasan tanah.

Datang pula kes itu..kes ini cuba di bangkitkan....

kini Bagan Pinang sedang bertarung.Kalah Menang ada hikmahnya.yang baik jadikan te

kemudian beralih Kisah KUIL.Antara mangsa provokasi.media dan orang luar pencetus perbalahn kaum dan menimbul kebencian terhadap kepimpinan.mejoriti di ukur sebagai bilangan penduduk yang menetap bukan keluasan tanah yang ada.sedangkan hakikatnya......

kini Bagan Pinang sedang bertarung.Kalah Menang adat pertandingan.Ada hikmah disebalik keputusan.kt tunggu malam ini

semoga kt tidak termasuk dikalangan insan penabur fitnah pencetus huru hara...


P/S : Senjata kita...DOA & TAWAKAL.
TAKBIR!!

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...